Groene salade met brie

Recept groene salade met brie

gerecht: lunch of diner

1 portie ‖ 10 min


Ingrediënten

salade:

  • 3 el granaatappelpitjes
  • 80-100 gram ijsbergsla
  • 10-20 gram fijngesneden rucola
  • 1/2 brie dilea lactosevrij
  • 30 gram avocado
  • 3 el lente ui - groene gedeelte
  • 4 zure augurkjes
  • 30 gram komkommer

Dressing:

  • 1 el olijfolie extra vierge
  • 1/2 el esdoornsiroop
  • 1 theelepel droge bieslook
  • 1 theelepel droge peterselie

Aandachtspunten:

  • Avocado bevat sorbitol dus is max 30 gram toegestaan.
  • Granaatappel bevat fructanen en is toegestaan tot max 45 gram, dit zijn ongeveer 3 eetlepels.
  • Lente ui mag je enkel het groene gedeelte van gebruiken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.