Recept groene salade met brie
gerecht: lunch of diner
1 portie ‖ 10 min
Ingrediënten
salade:
- 3 el granaatappelpitjes
- 80-100 gram ijsbergsla
- 10-20 gram fijngesneden rucola
- 1/2 brie dilea lactosevrij
- 30 gram avocado
- 3 el lente ui - groene gedeelte
- 4 zure augurkjes
- 30 gram komkommer
Dressing:
- 1 el olijfolie extra vierge
- 1/2 el esdoornsiroop
- 1 theelepel droge bieslook
- 1 theelepel droge peterselie
Aandachtspunten:
- Avocado bevat sorbitol dus is max 30 gram toegestaan.
- Granaatappel bevat fructanen en is toegestaan tot max 45 gram, dit zijn ongeveer 3 eetlepels.
- Lente ui mag je enkel het groene gedeelte van gebruiken.
Reactie plaatsen
Reacties