Salade scampi met Risotto & broccolirijst

Recept salade scampi met risotto & broccolirijst

Recept voor 1 persoon 

Ingrediënten 

  • 12 scampi's 
  • 50 gram (ongekookte) risotto
  • 50 gram broccolirijst 
  • 150 gram ijsbergsla
  • komkommerschijfjes
  • 1/3 avocado in blokjes 
  • 1 el knoflookolie
  • paprikapoeder
  • kurkurma
  • peper
  • zout
  • droge peterselie 

Bereiding 

Kook de risotto tot deze gaar is. 
doe 1/2 el knoflookolie in een pan en bak de broccolirijst licht aan, voeg de risotto toe en meng deze onder elkaar. Kruid af met peper en zout.

haal uit de pan. Gebruik dezelfde pan om de scampi's te bakken dat zorgt voor minder afwas.

Doe 1/2 el knoflookolie in de pan, voeg de gepelde scampi's toe. Kruid af met peper, paprikapoeder en kurkuma. Draai ze om, bak ze enkele minuutjes aan elke kant en haal ze uit de pan.

snij alle groenten in fijne stukken. Schik de sla op een bord, de komkommer en de avocado.

Voeg de mengeling van risotto & broccolirijst toe en de scampi's. Garneer met droge peterselie en voeg een dressing, olie, vinaigrette of andere saus toe. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.