Recept
gerecht: lunch
portie voor 1 persoon
Ingrediënten
- 1 blik roze zalm in eigen nat
- eventueel 1 gekookt ei
- waterkers
- 200 gram gemengde sla naar keuze
- 3 cocktailtomaten
- 1 el homemade mayonaise
- 1 el grijze garnalen
- 1-2 el basisvinaigrette
- 1/2 el droge of fijngesneden verse peterselie
Bereidingswijze
- Haal de zalm uit het blik, verwijder de graten en plet fijn, doe hetzelfde met het ei en meng beiden ingrediënten door elkaar.
- Meng met de zelfgemaakte mayonaise en droge of fijngesneden verse peterselie
- Kuis de gemengde sla en leg op een bord samen met de waterkers.
- Hol de tomaten uit en vul ze met de zalmsalade.
- Plaats ze op het bord en garneer met grijze garnalen.
- sprenkel de vinaigrette erover.
Allergenen & fodmaps
Laag in FODMAP
Glutenvrij
Lactosevrij
koolhydraatarm
Reactie plaatsen
Reacties