Tomaat gevuld met zalm op een bedje van sla met grijze garnalen

Recept 

gerecht: lunch

portie voor 1 persoon


Ingrediënten

  • 1 blik roze zalm in eigen nat
  • eventueel 1 gekookt ei
  • waterkers
  • 200 gram gemengde sla naar keuze
  • 3 cocktailtomaten
  • 1 el homemade mayonaise
  • 1 el grijze garnalen
  • 1-2 el basisvinaigrette
  • 1/2 el droge of fijngesneden verse peterselie

Bereidingswijze

  • Haal de zalm uit het blik, verwijder de graten en plet fijn, doe hetzelfde met het ei en meng beiden ingrediënten door elkaar.
  • Meng met de zelfgemaakte mayonaise en droge of fijngesneden verse peterselie
  • Kuis de gemengde sla en leg op een bord samen met de waterkers.
  • Hol de tomaten uit en vul ze met de zalmsalade.
  • Plaats ze op het bord en garneer met grijze garnalen.
  • sprenkel de vinaigrette erover. 

Allergenen & fodmaps

Laag in FODMAP

Glutenvrij

Lactosevrij

koolhydraatarm

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.