Een combinatie van smaken die je zeker zal verrassen. Laat het smaken!
Recept een powersalade
gerecht: lunch
pnk-methode vanaf fase 2
portie voor 1 persoon
Ingrediënten
- 1 ei
- 75 gr parmaham
- 125 gram rauwkost (laag in koolhydraten)
- ijsbergsla
- waterkers
- witte puntsradijs
- rucola
- komkommer
- tuinkers
- 75 gram rauwkost (hoger in koolhydraten
- 6 spruiten
- 2 el basisvinaigrette
- droge peterselie
- peper en zout
Allergenen & fodmaps
Spruiten zijn low fodmap tot maximaal 75 gram. Dit recept is FODMAP arm en bevat geen van de onderstaande vermelde allergenen.
Laag in FODMAP
Glutenvrij
Koemelkvrij
Lactosevrij
koolhydraatarm
Bereiding
1. Snij alle groenten en doe ze op jouw bord. Snij de spruiten in kwartjes.
2. Maak een omelet van het eitje en kruid met peper en zout.
3. schik de groenten, de omelet en de parmaham op je bord, sprenkel er 2 el basisvinaigrette over.
4. garneer met droge peterselie.
Reactie plaatsen
Reacties