Zuiderse parmahamsalade

Een frisse maar zonnige dag. Tijd om de zuiderse keuken binnen te brengen. 

Recept voor de zuiderse parmahamsalade

gerecht: lunch

pnk-methode vanaf fase 2

portie voor 1 persoon


Ingrediënten

  • 150 gram parmaham 
  • 130 gram rauwkost (laag in koolhydraten)
    • ijsbergsla
    • rucola
    • komkommer
  • 70 gram champignons
  • 2 el basisvinaigrette
  • droge oregano
  • peper
  • zout
  • pikante curry

Allergenen & fodmaps

Dit recept is FODMAP arm en bevat geen van de onderstaande vermelde allergenen.


Laag in FODMAP

Glutenvrij

Koemelkvrij

Lactosevrij

koolhydraatarm

Bereiding

1. Snij of knip de ijsbergsla in fijne stukken en meng deze onder de rucola en fijngesneden komkommer. Bak de champignons lichtbruin aan, kruid af met peper zout en pikante curry.

2. Leg de parmaham in fijne rollen op je bord en dresseer de salade errond.

3. Werk af met 2 el basisvinaigrette en 1 theelepel droge oregano.



Tip:

Wil je jouw koolhydraten en vetinname beperken kies dan voor charcuterie <1g koolhydraten en <10 gram vet per 100 gram. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb