Burrata met room en home made pesto

Ingrediënten

voor de pesto

  • 30 gram verse basilicum
  • 75 ml olijfolie
  • 40 gram parmezaanse kaas
  • 1/2 el citroensap
  • 30 gram pijnboompitten
  • 1 klein teentje look

voor 1 portie

  • 1 burrata bolletje
  • 1 tomaat
  • 1 el pijnboompitten
  • 5 koffielepels pesto
  • peper
  • zout

 Bereidingswijze

Doe alle ingrediënten voor de pesto in een hakmolen en mix.

Trek de burrata in stukken boven je bord zodat de inhoud eruit loopt en schik ze. Snij de tomaat in twee en scheur er stukken af. verspreid ze over het bord bij de burrata. Rooster de pijnboompitten in een pan op het vuur tot ze licht bruin kleuren, schud regelmatig en blijf er zeker bij staan zodat ze niet verbranden. dresseer ze over de burrata en tomaat. Voeg peper en zout, en voeg een aantal toefjes pesto toe aan je bord. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.