Romige salade met zalm, avocado, tomaat en (zure) room

Verrijk je smaakzin, een harmonie van zalm, avocado, tomaat en bieslook, met een vleugje peper en zout, afgewerkt met room en zure room. Een bom van smaken, vereeuwigd in dit culinaire maar toch simpel gerechtje. Makkelijk mee te nemen voor de lunch.

Ingrediënten

Per portie 

  • 1 halve tomaat
  • 1 avocado
  • 100 gram gerookte zalm
  • bieslook naar smaak
  • peper 
  • zout 
  • 3 el volle room 35% 
  • 1 el zure room

 Bereidingswijze

Snij de gerookte zalm in fijne stukjes. Snij de avocado in blokjes. Snij de tomaat in blokjes nadat je de pitjes hebt verwijderd. Doe alles in een kom, voeg de bieslook, peper en zout, 3 el room en 1 el zure room toe. Meng alles goed. Doe het in een klein kommetje, druk wat aan. Plaats het kommetje ondersteboven op een bordje en schud of klop er voorzichtig mee zodat het eruit valt, zo heb je een mooie vorm op je bord. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.