Recept eenpansgerecht
Gerecht: lunch of diner voor 1 portie
Ingrediënten
- 1/2 van een kippenborst
- 2 tomaten
- 1/2 van een kleine spitskool
- 50 gram ongekookte volkoren farfalle
- philadelphia proteïne
- 1 el olijfolie
- peper, zout, peterselie
Bereidingswijze
Pluis de reeds klaargemaakte kip. Kook de pasta beetgaar. Snij de spitskool in repen, was 1 tomaat en haal de pitjes eruit. Snij deze in blokjes of reepjes. Doe 1 el olijfolie in een hoge pan, bak de spitskool een beetje bruin en glazig. Voeg een scheutje water toe zodat de kool mals wordt.
Voeg de blokjes tomaat toe, de gepluisde kip en de pasta. Voeg 1 el philadelphia toe en roer goed om. Laat nog even doorsudderen en breng om smaak met kruiden. Schep in een bord. Snij de andere tomaat in schijfjes en decoreer jouw bord hiermee.
Reactie plaatsen
Reacties