Basisvinaigrette

Een basisvinaigrette die je bij elk soort salade kan gebruiken, een echte topper.

Recept voor het maken van een basisvinaigrette

Sauzen: vinaigrette

Pnk-methode vanaf fase 1

2 porties


Ingrediënten

  • 2 el extra vierge olijfolie
  • 1 rode wijnazijn
  • 1 koffielepel mosterd
  • 1 el kraantjeswater
  • snufje peper
  • snufje zout
  • snufje droge bieslook

Allergenen & fodmaps

Dit recept is FODMAP arm en bevat geen van de onderstaande allergenen.


laag in FODMAP

Glutenvrij

lactosevrij

koemelkvrij

koolhydraatarm

Bereiding

Doe de olijfolie, de rode wijnazijn, het water en de mosterd in een kommetje. Klop het geheel door elkaar met een lepeltje.
Kruid af met peper, zout en droge bieslook.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.