Recept
Gerecht: lunch of diner
bevat fodmaps (*)
(*) Spelt is veilig tot een portie van 74 gram.
Ingrediënten
- 1 speltbroodje Boni
- 1 gekookt eitje
- 1 blik tonijnsalade in eigen nat
- Griekse yoghurt
- grof zout
- verse bieslook
- ijsbergsla
- tomaat
- preischeuten
- komkommer
- 5 gele druifjes zonder pit
- olijfolie
Bereidingswijze
Bak je broodje 8 minuten in de heteluchtoven.
Giet de tonijn in eigen nat af, prak deze samen met het gekookt eitje tot een fijne korrel. Voeg de yoghurt toe 2 tot 3 el naar wens. Voeg de fijngesneden bieslook toe en kruid af met zout en andere kruiden naar wens. Smeer deze op beide zijde van je speltbroodjes.
Maak de salade klaar en sprenkel er de olijfolie over.
Reactie plaatsen
Reacties