Groentelasagne

Ingrediënten 

  • 250 gram mascarpone
  • 500 gram kippengehakt of gemengd gehakt
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 1 kleine ui
  • 3 el olijfolie
  • 500 gram passato
  • 1 el oregano
  • grof zout
  • zwarte peper
  • lookpoeder
  • zakje gemalen mozarella 

Bereidingswijze

  • Snij de ui in fijne stukjes en stoof aan in 1 el olijfolie. Voeg de passato, de oregano en het look poeder toe. Roer goed en laat een 10 tal minuten sudderen op een laag vuurtje.

 

  • Neem een tweede pan en bak het gehakt in 1 el olijfolie. Zorg dat je fijne stukjes hebt. Voeg peper en zout toe en de mascarpone. Roer goed tot een gladde massa.

 

  • snij de aubergine en de courgette in fijne plakjes. Neem een ovenschotel en vet deze in met olijfolie. Leg een laagje aubergine, daarboven courgette, het mascarponemengsel en de tomatensaus en herhaal tot je aan de rand van de kom zit. Werk af met gemalen mozarella.
    Zet 45-60 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb